منتشر شدن نسخهی ۰٫۲٫۰ جنریتور حلما
برخلاف سری قبلی که خیلی طول کشید تا نسخهی جدیدی از حِلما منتشر بشه، ایندفعه توی کمتر از یک هفته نسخهی ۰٫۲٫۰ هم منتشر شد. دلیلش اینه که در نسخهی قبلی، داخل پروژه اندرویدی که حِلما تولید میکرد از قابلیتهای آخرین نسخهی کتابخونهی دگر۲ (نسخهی ۲.۱۱) استفاده نمیشد و نیاز بود تا حِلما بهروز بشه. مهمترین تغییر این نسخهی حلما استفاده از ماژول اندروید کتابخونه دگر هست که شکل تزریق وابستگیها به اکتیویتی و فرگمنت رو کاملا عوض میکنه. در ادامه میتونید لیست تغییرات جدید رو ببینید.
تغییرات نسخهی جدید حلما ( ۰٫۲٫۰)
۱- استفاده از ماژول dagger-android که بطور خاص برای اندروید منتشر شده. بخشهای مختلف جنریتور تغییر کرده تا پروژهای تولید کنه که بتونه از قابلیتهای این ماژول استفاده کنه. بطور مثال دیگه نیازی نیست برای هر اکتیویتی و فرگمنت کامپوننت مجزای دگر ساخته بشه و کافیه فقط یک متد توی کلاسهای ActivityBuilder و FragmentBuilder اضافه بشه.
۳- مرتب کردن ماژولهای دگر و ادغام بعضی از اونها با هم. بطور مثال چند ماژول با هم یکی شدن و ماژول جدید رتروفیت رو درست کردن. مزیتش اینه وقتی میخواید تنظیمات وابستگیهارو عوض کنید، خیلی سریعتر میشه پیداشون کرد.
۳- استفاده از bindinstance برای وصل کردن کردن وابستگیهای خارجی مثل context اندروید به object graph
۴- استفاده از متدهای فراهم کنندهی استاتیک
۵- حذف اینترفیسهای MyApiService و MyInteractor که توی پکیج interactors بودند. به دلیل اینکه این اینترفیسها در بیشتر پروژهها مزیتی نداشتند و فقط باعث میشدند که موقع توسعه اپلیکیشن برنامهنویس بیشتر کد بزنه، تصمیم گرفتم حذفشون کنم. البته اگر در آینده نیاز بود، میشه دوباره اضافشون کرد.
راهنمای شروع کار با حِلما
اگر تا حالا از حِلما استفاده نکردید، میتونید با کمک این لینک روی سیستمتون نصبش کرده و بوسیلهی دستوراتی که داخل این لینک گفته شده ازش استفاده کنید. اگر دوست دارید سورس جنریتور حِلمارو هم ببینید به ریپوی گیتهاب زیر برید.